Седница Председништва СНС-а сутра ујутру

Председништво Српске напредне странке састаће се сутра ујутро у осам сати, сазнаје РТС. После седнице требало би да буде познат став напредњака о понуђеним решењима за Косово.

Седница Председништва Српске напредне странке биће одржана сутра ујутру у осам сати, сазнаје РТС. Како је шеф посланичке групе напредњака Верољуб Арсић најавио после састанка са премијером Ивицом Дачићем, Председништво СНС-а требало би да заузме став о понуђеним решењима за Косово.

Први потпредседник Владе Србије и лидер СНС-а Александар Вучић изјавио је раније да је Србија у драматично тешкој ситуацији, јер је принуђена да бира између две тешке ствари - прихватања веома лошег плана за Србе на северу КиМ или одбијања да потпише споразум са Приштином.

Вучић је рекао да Београд до уторка мора да пошаље у Брисел одговор и каже да ли може или не да прихвати одређене ствари.

ЕУ је Београду и Приштини дала рок до уторка, 9. априла, да се изјасне о понуди коју је на сто ставила висока представница ЕУ за спољну политику и безбедност Кетрин Ештон.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи