Локални избори у Ковину

На изборима за скупштину општине Ковин за 45 одборничких места конкуришу кандидати са десет изборних листа странака, коалиција и удружења грађана. До 18 сати гласало 48,44 одсто бирача.

У Ковину су данас одржани избори за скупштину општине, а на њима су за 45 одборничких места конкурисали кандидати са десет изборних листа странака, коалиција и удружења грађана.

До 18 часова изашло је 48,44 одсто од 29.529 уписаних бирача, саопштила је изборна комисија. "Нису забележене озбиљније неправилности нити притужбе учесника на изборима", изјавио је за Бету заменик секретара изборне комисије Мића Вукосављевић.

Бирачка места отворена су у седам, а затворена су у 20 сати.

На гласачким листићима су листе "Сава Крстић - Покрет за препород–УРС", "СВМ - Иштван Пастор", "СНС - Александар Вучић", "За бољи Ковин - др Бојан Пајтић" и "СРС - др Војислав Шешељ", наведено је интернет страници те јужнобанатске општине.

Шеста по реду је листа "ПУПС - др Јован Кркобабић", следе листе "Ивица Дачић - СПС–ЈС–СДПС", "ЛСВ - Ненад Чанак", Група грађана "Нова листа - Жељко Николић Госа" и "ДСС - др Војислав Коштуница".

Претходни избори одржани су 2009. године, после привремених мера у тој општини, а на власти у Ковину је коалиција у којој су ДС, УРС, СПС–ЈС и СВМ.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи