Читај ми!

Дачић 10. априла у Москви

Премијер Србије Ивица Дачић састаће се са руским премијером и председником 10. априла у Москви. Дачић у Русију иде на позив Владимира Путина.

Председник Владе Србије Ивица Дачић разговараће 10. априла у Москви са руским председником Владимиром Путином и премијером Дмитријем Медведевим, најављено је у Москви.

Прес служба руске владе саопштила је да Дачић долази у посету Русији на позив руског премијера, од 9. до 11. априла, преноси агенција Итартас.

Медведев и Дачић ће размотрити кључна питања билатералне сарадње у трговинско-економској, енергетској, инвестиционој, хуманитарној, културној и другим областима, наводи се у саопштењу.

По завршетку разговора, како је наведено, биће потписано неколико споразума и докумената између влада, министарстава или служби.

Путинов помоћник Јуриј Ушаков најавио је да ће Дачића 10. априла примити руски председник.

Према његовим речима, посета Дачића договорена је још почетком фебруара, због чега није у вези са резултатима преговора о питању Косова у Бриселу.

Ушаков је, како преноси Риа Новости, рекао да је у одређеној мери на преговоре односио телефонски разговор председника Србије Томислава Николића и Путина од 2. априла.

Николић је тада, према речима Ушакова, обавестио Путина да преговори о Косову "нису довели ни до чега".

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи