Читај ми!

Прво решење, па расправа о Косову

Скупштина Србије расправљаће о дијалогу Београда и Приштине када буде донето конкретно и целовито решење и када преговарачи буду имали "о нечему" да обавесте Скупштину, изјавио председник парламента Небојша Стефановић. Није мудро откривати све карте које држава има у рукаву, док траје дијалог, рекао Стефановић.

Председник Скупштине Србије Небојша Стефановић изјавио је да ће парламент расправљати о дијалогу Београда и Приштине када буде донето конретно решење и када преговарачи буду имали о нечему да обавесте скупштину.

"Не мислим да је, док је дијалог у току, мудро откривати све карте које држава има у свом рукаву", рекао је Стефановић новинарима у парламенту.

Како је истакао, када се буде дошло до "некаквог решења", оно ће бити представљено Скупштини и о њему ће се разговарати.

Поводом сутрашње седнице Скупштине на којој би представници Владе требало да одговарају на питања посланика, Стефановић је изразио очекивање да ће присуствовати и премијер Србије Ивица Дачић и највећи број чланова Владе, а да "нема дефинисаног одговора" ко неће доћи.

"То је прилика да посланици поставе питања из свих области, а претпостављам да ће Косово бити једна од тема", рекао је Стефановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи