СПС: Јединство државног врха

Државни врх је јединствен и показује одлучност, каже посланик СПС-а Дејан Раденковић, додајући да нико пре није хтео да се тако храбро упусти у решавање круцијалних питања.

Посланик Социјалистичке партије Србије Дејан Раденковић изјавио је да је време да Брисел коначно схвати да је за дуготрајну стабилност у региону потребно пронаћи праведно и поштено решење кад се разговара о Косову.

Раденковић је, у изјави новинарима у Скупштини Србије, рекао да је државни врх јединствен и да показује одлучност, као и да нико пре није хтео да се овако храбро упусти у решавање круцијалних питања.

Раденовић је, поводом писања медија, рекао да може да коментарише документе везана за Косово тек кад их види у оригинулу, ако постоје.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи