Читај ми!

ДС позвала грађане у "Шетњу за Зорана"

Демократска странка позвала је све грађане Србије да се 12. марта прикључе "Шетњи за Зорана", којом ће грађанска Србија на симболичан начин показати да визија Зорана Ђинђића и даље живи. ДС организује шетњу са Либерално демократском партијом.

Грађанска Србија ће "Шетњом за Зорана" симболично показати да визија Зорана Ђинђића и даље живи, истакла је Демократска странка позивајући грађане да се придруже шетњи.

"Грађанска Србија ће тако одати пошту премијеру који је свој живот дао борећи се за вредности модерне и европске Србије", саопштила је ДС.

Ђинђић је, како је наведено, цео свој живот посветио реформисању и модернизацији нашег друштва и оставио нам обавезу да његову визију модерне и европске Србије остваримо.

"Шетња за Зорана", коју ДС организује са Либерално демократском партијом, креће тачно у 12 сати с Теразија, а маршрута ће бити: Теразије, Краља Милана, Кнеза Милоша до зграде Владе Србије, где ће бити положен венац, Славија, Београдска, Булевар Краља Александра, Рузвелтова до Алеје великана на Новом гробљу, где ће грађани одати почаст покојном премијеру Србије.

Истог дана у Центру "Сава", са почетком у 17 сати, биће одржана Академија под називом "Зоран Ђинђић живи", на којој ће визија и дело Зорана Ђинђића бити представљена изводима из његових говора, одабраним фотографијама и видео записима.

На Академији ће говорити председник ДС-а Драган Ђилас, као и млади људи који на различите начине промовишу дело и визију Зорана Ђинђића.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи