Читај ми!

Отворен интегрисани прелаз на Дебцу

Почела примена интегрисано управљање прелазом Дебце-Мучибаба према Косову и Метохији у општини Прешево, кажу у Полицијској управи Врање.

Интегрисано управљање прелазом Дебце-Мучибаба према Косову и Метохији у општини Прешево почело је да се примењује од јутрос, изјавио је портпарол Полицијске управе у Врању Драган Стаменковић.

Стаменковић је агенцији Бета рекао да је то други прелаз према Косову и Метохији на подручју врањске полиције на којем је извршено интегрисано управљање прелазима по споразуму ИБМ који је раније постигнут између преговарачких тимова Београда и Приштине у Бриселу.

"На прелазу Дебце од јутрос у 8.20 почело је заједничко управљање прелазом, што у пракси значи да су контејнери српске и косовске полиције приближени на неколико метара раздаљине и да се контрола путника и возила врши само једном, а не као што је било раније два пута на два контролна пункта", објаснио је Стаменковић.

Осим на прелазу Дебце, како се прелаз назива на српској страни, односно Мучибабе како се прелаз назива са косовске стране, интегрисано управљање прелазом јутрос је почело и на прелазу Мутиводе у општини Приштина.

Раније је по споразуму интегрисано управљање прелазима започето на прелазу Кончуљ-Бела Земља у општини Бујановац, а интегрисано управљање прелазима функционише и на прелазима Јариње, Мердаре и Брњак.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи