Стефановић: ДС ће у Шапцу бити јачи

Демократској странци у Шапцу предстоје избори за градски одбор и челне људе који ће је убудуће предводити, рекао Борко Стефановић повереник ДС-а за Шабац.

После састанка са преосталим члановима градског одбора и страначким истомишљеницима, повереник ДС-а за Шабац Борко Стефановић изјавио је да тој странци у Шапцу предстоје избори за градски одбор и челне људе који ће је убудуће предводити.

Демократе ће и убудуће следити задате програме и циљеве у граду а коалиција са одборницима који су напустили странку и прешли у новоформљену опцију "Заједно за Србију", за повереника ДС-а у Шапцу је неизвесна.

"Демократска странка опстаје, она ће бити јача, не постоји никакво цепање нити расцепа у ДС-у. За сад имамо 6 одборника у скупштини града Шапца, ја сам сигуран да ће тај број бити већи", истакао је Стефановић.

Стефановић је рекао да ће све коалиције и кораци бити утврђени у наредном периоду уз консултацију са чланством које је остало вердно ДС-у.

"Али мислим да није природно да правите коалицију сами са собом, заиста не знам о каквој коалицији причају људи из групације Заједно за Србију. Ко су вам нови коалициони пратнери, то ћемо видети у наредном периоду, нећемо учинити ништа што је против грађана Шапца него само за њихов бољитак", нагласио је Стефановић.

Састанку са Борком Стефановићем је присуствовао и председник градске скупштине који је остао у ДС-у.

Након јучерашњег распуштања градског одбора, од 97 чланова 81 члан је напустио ДС и прешао у иницијативни одбор за формирање "Заједно за Србију", коју предводи Душан Петровић. Од 25 одборника у локалном парламенту које је ДС имао, 19 је напустило странку, а међу њима је и градоначелник Шапца.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи