Читај ми!

Нема сукоба на релацији УРС - Ничић

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић не одлази из УРС-а и нема било каквих сукоба на релацији те политичке уније и Бошка Ничића, саопштио портпарол УРС-а Марко Селаковић.

Портпарол УРС Марко Селаковић демантовао је да градоначелник Зајечара Бошко Ничић одлази из те политичке уније и да има било каквих сукоба на релацији УРС и Бошко Ничић.

"Бошко Ничић је један од стубова УРС: то је човек који је оснивао УРС и он не иде нигде", рекао је Селаковић.

Он претпоставља да је питање о односу УРС-а и Ничића мотивисано писањем једног дневног листа о плакатима који су се појавили у Зајечару.

"Не знам ко је те плакате правио и ставио - али знам једну истину - градове и општине воде локални људи, и неће да их воде ни Млађан Динкић ни Драган Ђилас, ни Ивица Дачић ни Александар Вучић, ни било који други политичар са националног нивоа", рекао је Селаковић.

"Градове и општине водиће локални људи и сигуран сам да ће и после ових избора Ничић бити градоначелник Зајечара а са 100 одсто сигурношћу можемо да кажемо да ће бити члан председништва УРС и када региони на пролеће постану јединствена политичка партија", закључио је Селаковић.

Према писању медија, у Зајечару, где је у току предизборна кампања за локалне изборе, појавили су се плакати на којима пише "Ни Дачић, ни Вучић, ни Динкић - већ Бошко Ничић, градоначелник".

Ничић је лидер "Покрета - живим за Крајину" и функционер УРС-а.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи