Читај ми!

Еулекс осудио нападе на северу Косова

Мисија Еулекса осудила нападе на северу Косова и позвала грађане да сарађују, односно да пруже информације о нападима ако их поседују. Безбедносне мере и полицијске патроле Еулекса и косовске полиције појачане, а истраге покренуте, саопштава Еулекс.

Еулекс је осудио недавне нападе ручним бомбама на северу Косова и упутио молбу грађанима да пруже информације о нападима ако их поседују.

Еулекс и косовска полиција блиско сарађују да би истражили ове нападе, саопштено је из Еулекса уз напомену да је на северу Косова било више таквих напада, а да су безбедносне мере и полицијске патроле Еулекс и косовске полиције појачане а истраге покренуте.

"Ови неодговорни и безобзирни напади представљају директну претњу локалној заједници и јавној безбедности. Они оспоравају владавину права. Важно је да се јаве они који имају информације у вези са овим нападима, тако да они који изводе ове нападе буду спречени да и даље угрожавају граане", рекао је Оле Мадсен, шеф Извршне полиције Еулекса.

Еулекс је позвао грађане да уколико поседују информације у вези са инцидентима на северу Косова позову Еулексову Оперативну групу Митровица на број 038 512 638.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи