Читај ми!

Илић: Влада све стабилнија

Влада Србије, упркос учесталим нападима на њу све стабилнија, рекао председник Нове Србије Велимир Илић на обележавању страначке славе Светог Симеона Мироточивог.

Председник Нове Србије Велимир Илић поручио је да је Влада Србије, упркос учесталим нападима на њу, све стабинија, и да има прилику да заокружи процес стварања озбиљне и снажне државе.

"Видите колико влада има напада и провокација, а она је све стабилнија. Они који не мисле добро српском народу подривају темеље власти и озбиљне државе која се коначно ствара.  Многи су покушали да је створе, али нису стигли, и ја се надам да ће ова влада завршити тај циклус", рекао је Илић на обележавању страначке славе Светог Симеона  Мироточивог.

Илић је истакао да је у основи политике његове странке жеља да се споји стара и нова Србија, и да се покаже да има места да се у Србији створи нешто ново, а да се не заборави оно старо.

Председник НС-а је изразио посебно задовољство због тога што су на слави странке традиционално присутни њени пријатељи из Српске напредне странке и Демократске странке  Србије.

На слави НС-а су, испред СНС-а и ДСС-а, између осталих, били Санда Рашковић Ивић, Петар Петковић, Александар Никитовић, Владимир Цвијан, Верољуб Арсић и Зорана Михајловић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи