Читај ми!

Угљанин и Криби о унапређењу сарадње

Министар Сулејман Угљанин упознао америчког амбасадора Мајкла Кирбија са стањем у неразвијеним општинама за које је задужена Канцеларија за одрживи развој недовољно развијених подручја.

Министар у Влади Србије Сулејман Угљанин и амбасадор Сједињених Америчких Држава Мајкл Кирби договорили су се о унапређењу сарадње на свим пољима.

У првом званичном сусрету од именовања Кирбија, министар Угљанин га је упознао са актуалном економском и политичком ситуацијом у Србији, саопштила је владина канцеларија за односе с медијима.

Министар је амбасадора посебно упознао "са стањем у неразвијеним општинама за које је задужена Канцеларија за одрживи развој недовољно развијених подручја".

Важан део разговора био је посвећен Програму Владе Србије о повратку избеглих и расељених Бошњака у општини Прибој, наводи се у саопштењу.

Угљанин je разговарао и са амбасадором Шпаније у Београду Артуром Лаклаустром о могућностима сарадње на пројектима у 46 неразвијених општина у Србији.

Теме разговора су биле Програм Владе Србије о повратку избеглих и расељених Бошњака у општини Прибој, као и могућности сарадње на том као и на свим другим пројектима у 46 неразвијених општина у којима би Шпанија могла да има интерес да помогне, саопштила је владина канцеларија за сарадњу с медијима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи