Читај ми!

ЛДП тражи седницу Скупштине о млеку

Афера "млеко" најбоља потврда тезе да је у држави све труло и да се распада, рекао Бојан Ђурић из ЛДП и најавио да ће ЛДП затражити посебну седницу парламента о млеку.

Либерално демократска партија затражиће посебну седницу парламента на којој би се разговарало о питању исправности млека и на којој би стручњаци изнели праве информације о његовој безбедности, најавио је посланик те странке Бојан Ђурић.

Ђурић је новинарима у парламенту рекао да су, када је млеко у питању, заказали сви и да је та афера најбоља потврда тезе те странке да је у држави "све труло и да се распада".

"Тражићемо посебну седницу парламента на којој бисмо донели неколико закључака. Први је да се политичари потпуно уздрже, да прогласе неку врсту мораторијума и да у наредним данима не говоре о овоме. Преклињемо их да се макар у наредних неколико дана уздрже од овог рата", рекао је Ђурић.

Он је додао да пред парламентом о тој теми, осим надлежних из државних органа морају да говоре и стручњаци а да је једно од питања на које треба одговорити и то где су још неслагања у стандардима и правилима када је реч о безбедности хране.

Ђурић је додао да никада више европске правилнике и законе не треба усвајати као до сада - да се не зна шта она значе и како их спровести.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи