Читај ми!

ДСС тражи Дачићеву оставку

Потрпарол ДСС-а Петар Петковић прозвао Ивицу Дачића као одговорног за "стрмоглави пад Србије" и позвао га да понесе оставку јер је "допустио да уклањање споменика постане политичко питање". ДСС сматра да Србија "нема никакву политику, већ испуњава захтеве Брисела".

Демократска странка Србије (ДСС) затражила је да премијер Ивица Дачић поднесе оставку.

Портпарол ДСС Петар Петковић рекао је да је Дачић кључни узрок изазивања нове кризе у Србији пошто "нема никакву политику, већ испуњава захтеве Брисела".

"Дачић је одговоран за стрмоглави пад Србије и он мора да поднесе оставку. Није добио подршку народа да ради против интереса Србије" рекао је Петковић.

Портпарол ДСС је рекао да је Дачић одговоран што раније није уклоњен споменик у Прешеву чиме би се спречиле политичке последице.

"Уместо да су истог дана када је постављен, биле предузете све мере, он је допустио да уклањање споменика постане политичко питање", рекао је Петковић.

Према његовим речима, Дачић је, поштујући захтеве Запада, увео наплату царине што је довео до успостављања међудржавне границе између Србије и Косова.

"Да ли је поднео извештај о преговрима у Бриселу? Наравно да није. Он не осећа потребу да поднесе рачун својој скупштини, већ му је битно да добије подршку Запада" рекао је Петковић.

Портпарол ДСС је позвао премијера и да саопшти зашто још нико није ухапшен због сарадње са оптуженим за троговину наркотицима Дарком Шарићем.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи