Читај ми!

Заједно за Шумадију остаје уз УРС

Странка Заједно за Шумадију демантује написе да ће два њена посланика напустити Посланички клуб УРС-а.

Управни одбор странке Заједно за Шумадију демантовао је писање појединих медија о наводном формирању нове посланичке групе у Скупштини Србије, под вођством посланика Душана Петровића, којег би, требало да подрже двојица представника те партије.

Странка је саопштила је да је то "апсолутна неистина", наводећи да она има три посланика у Послаником клубу Уједињених региона Србије (УРС) у Скупштини Србије.

Како се истиче у саопштењу, председник странке Заједно за Шумадију Верољуб Стевановић у својој политичкој каријери, дужој од две деценије, није имао искренијег политичког пријатеља од Млађана Динкића, што је још један фактор стабилности.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи