Читај ми!

Јеремић са Ештоновом

Приоритети током председавања Генералној скупштини УН и спровођење закључака о одрживом развоју, били су тема разговора Вука Јеремића и Кетрин Ештон у седишту Уједињених нација.

Председник Генералне скупштине Уједињених нација Вук Јеремић разговарао је у Њујорку са високом представницом Европске уније Кетрин Ештон којој је представио приоритете српског председавања.

Како је речено Танјугу у Јеремићевом тиму, Кетрин Ештон је упозната и са тематским дебатама које ће бити организоване током заседања ове Генералне скупштине.

Разговарано је и о спровођењу закључака конференције о одрживом развоју Рио плус 20, који се тичу испуњења миленијумских циљева УН, као и нових циљева одрживог развоја.

Јеремић је својој гошћи представио идеју српског председавања о унапређењом дијалогу између Генералне скупштине и групе најбогатијих земаља Г20.

Двоје политичара је разговарало о свим кључним политичким темама у свету са посебним акцентом на Сирију и односе Палестине и Израела.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи