СНС: Функционере бира странка

Српска напредна странка позвала медије да "престану да се баве измишљањима и наводном кадровском политиком". Функционери СНС-а не бирају се преко медија, већ то чине легитимни органи странке, наводи се у саопштењу СНС-а.

Српска напредна странка саопштила је да своје фукционере не бира преко медија, већ да то чине легитимни органи странке и најавила да ће новоизабрани председник СНС у суботу, 29. септембра, делегатима Скупштине предложити састав руководства, који ће се о томе изјаснити.

У саопштењу СНС позива медије да "престану да се баве измишљањима и наводном кадровском политиком" странке, преноси Фонет.

Према ставу СНС, "више је него јасно" да је једини задатак медија да "направе штету најснажнијој политичкој странци у земљи".

"Српска напредна странка, предвођена Александром Вучићем, данас је на челу борбе против корупције и криминала и не чуди превише што се баш у овим тренуцима поново води хајка против напредњака", указује СНС.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи