Читај ми!

"Др Хаџи Јанош" у УРС-у

Група грађана "Др Хаџи Јанош" из Бачке Тополе приступила Уједињеним регионима Србије. Члан Председништва УРС-а Верица Калановић каже да је задовољна што је "Др Хаџи Јанош" у УРС-у препознала партнера за остварење својих циљева.

Члан Председништва Уједињених региона Србије Верица Калановић и Хаџи Јанош, лидер истоимене групе грађана из Бачке Тополе која има седам одборника у локалној скупштини, потписали су споразум о сарадњи.

Група грађана "Др Хаџи Јанош" ће, наводи у саопштењу УРС, од момента потписивања овог споразума своје политичко деловање оствариваће кроз Уједињене регионе Србије.

Калановић је изразила задовољство што је група грађана "Др Хаџи Јанош" у УРС-у препознала партнера за остварење својих циљева.

"УРС је једина политичка опција на територији целе земље која се истински залаже за давање пуних ингеренција локалној самоуправи, што је једини начин да се локалне средине развијају", оценила је Калановић.

Она је напоменула да ће УРС наставити програм децентрализације и да ће увек подржавати аутохтоне лидере који се залажу за подизање квалитета живота својих грађана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи