Пантић: Нема сукоба између ДСС-a и СНС-a

Крстимир Пантић, председник општине Косовска Митровица, негирао изјаву Бајрама Реџепија о сукобу између ДСС-а и СНС-а као разлогу инцидената на северу Косова.

Председник општине Косовска Митровица и члан Српске напредне странке Крстимир Пантић одбацио је тврдње приштинског министра Бајрама Реџепија да на северу покрајине постоји међусобни обрачун и сукоб чланова Демократске странке Србије и Српске напредне странке који уз то генерише инциденте.

"Изјава Бајрама Реџепија да постоји сукоб између ДСС-а и СНС-а и да је то разлог за инциденте на северу Косова је неоснована и злонамерна, изречена како би се унео немир и неспокојство међу грађане и како би се ситуација приказала онаквом каква није", рекао је Пантић агенцији Бета.

Пантић је одбацио писање неких медија да је дошло до поделе у СНС-у на северу Косова.

"Постоје различита мишљења али СНС има јединствену политику када је покрајина у питању и та политика се спроводи од најнижег до највишег нивоа", појаснио је Пантић.

Пантић је оценио да се више не бирају начини да се за инциденте окриве Срби и да је крајње време да међународна заједница коначно смогне снаге и храборсти да каже ко стоји иза њих.

Он је навео да су напад на колону возила Косовске полиције и ЕУЛЕКС-а у Зубином Потоку, према сазнањима које има, извршили припадници албанске националности и да и у Еулексу знају.

"Очекујемо да међународна заједница коначно смогне снагу и храброст да јавности саопшти ко стоји из инцидената и да јасно и гласно за то оптуже албанску страну", рекао је Пантић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи