Украдени аутомобили повратницима у Осојану

Срби повратници у Осојану поново на удару крадљиваца. Два путничка аутомобила украдена, а покушана је крађа и трећег.

Повратницима у селу Осојане у општини Исток током протекле ноћи украдена су два путничка аутомобила, што су оценили као још један вид притисака на Србе повратнике у Метохији.

Заменик председника општине Исток Вуко Ђурић изјавио је Танјугу да су украдена возила чији су власници Вукадин Пискулић и Александар Ђурић оценивши да се ради о још једном виду притиска на повратнике.

Крадљивци су током претходне ноћи покушали да украду још један аутомобил од чије крађе су одустали након што нису могли да га покрену.

Ђурић је истакао да се на овај начин шаље порука повратницима да нису добродошли и да поред проблема са ограниченом слободом кретања због забране српских возачких дозвола сада имају проблем и са имовином коју им краду.

Ђурић је казао да је, осим покретне, на удару крадљиваца у Осојану и непокретна имовина чији су власници Срби, подсетивши да су пре само неколико дана Албанци пуцали из ватреног оружја приликом крађе шуме у атару овог села.

И раније су Срби повратници у овом метохијском селу били на удару крадљиваца, а осим шуме и возила бележена је и крађа стоке.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи