Читај ми!

Тајни план за север Косова

Нови командант Кфора изјавио да постоји план за решење кризе на северу Косова, али оперативни детаљи нису за јавност.

Генерал Фолкер Халбауер, нови командант Кфора изјавио је да постоји план за решење кризе на северу Косова, али да оперативни детаљи нису за јавност.

"Нормално је да планови увек постоје, али да оперативни детаљи нису за јавност", рекао је Халбауер, који је данас на позив епископа рашко-призренског, владике Теодосија присуствовао литургији у Митрополији у Пећи.

Он је поручио да је у овом тренутку најважнији политички дијалог обе стране и оценио да су приметни знаци развоја на Косову.

"Као и мој претходник, командант Ерхард Древс, који је учинио значајне кораке у осигурању безбедног окружења за све грађане бићу посвећен истим циљевима и наставити у том смеру", рекао је Халбауер.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи