Читај ми!

СРС: Зауставити пут ка ЕУ

Захтевамо да се обустави процес приступања Србије ЕУ, саопштио СРС. Изјава председника Европског парламента Мартина Шулца недвосмислена потврда да Србија неће постати члан ЕУ док се не одрекне Косова, оцењује СРС.

Српска радикална странка захтева да се одмах обустави процес приступања Србије Европској унији, због тога што је изјава председника Европског парламента Мартина Шулца још једна недвосмислена потврда да Србија неће постати члан ЕУ док се не одрекне Косова и Метохије.

Покушаји највиших државних функционера Србије, попут премијера Ивице Дачића и председника Томислава Николића, да умање значај изјаве Шулца, заправо је покушај да прикрију чињеницу да прећутно пристају на заокруживање независности Косова, док само за домаћу јавност понављају да Србија никада, макар званично, неће признати независност Косова, саопштила је СРС.

Заменик председника СРС Немања Шаровић оценио је да је мишљење Шулца, као председника Европског парламента, меродавније од "онога у шта нас убеђују Дачић и Николић".

"Мартин Шулц је представник немачке државе, представник најмоћније земље ЕУ која у највећој мери креира политику Уније", закључио је Шаровић.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи