Читај ми!

Правосуђе међу приоритетима Владе

Влада решена да среди тешку ситуацију у правосуђу, рекао министар правде и државне управе Никола Селаковић у разговору са белгијским амбасадором у Аленом Кундицким. Будући преговори Србије и ЕУ започеће управо Поглављем 23 које се односи на правосуђе и људска права, навео Кундицки.

Министар правде и државне управе Никола Селаковић састао се са амбасадором Белгије у Србији Аленом Кундицким коме је пренео решеност нових власти да среде тешку ситуацију у правосуђу.

Селаковић је истакао да ће Министарство правде уложити све потребне напоре да оствари циљ владе, а то су "сређивање тешке ситуације у правосуђу, успостављање владавине права и борба против корупције и организованог криминала", саопштено је из тог министарства.

Амбасадор Кундицки је, уз честитке на избору, новом министру пожелео пуно успеха у раду, указавши колика је важност Министарства правде и државне управе у процесу европских интеграција Србије.

Како се наводи у саопштењу, Кундицки је навео да ће будући преговори Србије и ЕУ започети управо Поглављем 23 које се односи на правосуђе и људска права.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи