Читај ми!

Кинески премијер честитао Дачићу

Односи Кине и Србије у последњих неколико година су успешни, рекао кинески премијер Вен Ђиабао који је Ивици Дачићу честитао избор за премијера. Ђиабао поручио да жели да две земље улажу напоре у ширењу сарадње.

Кинески премијер Вен Ђиабао честитао је Ивици Дачићу на избору за премијера Србије и изразио жељу да заједно улажу напоре у ширењу свестране билатералне сарадње две земље и подизању стратешког партнерства Кине и Србије на виши ниво.

У честитки коју је данас председнику Владе Србије уручио кинески амбасадор у Београду Џанг Ваншуе истиче се да су односи Кине и Србије у последњих неколико година успешни.

"У име Владе Народне Републике Кине и у своје лично име упућујем вам срдачне честитке и желим да остварите нове резултате. Односи између Кине и Србије успешно се одвијају последњих година. Наше земље унапређују билатералну размену, продубљују политичко поверење, а економска и трговинска сарадња је све плоднија", наводи се у поруци.

Како се истиче, кинеска влада посебну пажњу придаје доследном развоју односа са Србијом.

"Желим да заједно улажемо напоре у ширењу свестране билатералне сарадње наше две земље и подизању стратешког партнерства Кине и Србије на виши ниво", закључује се у поруци кинеског премијера, коју је медијима проследила Канцеларија Владе Србије за сарадњу с медијима.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи