Читај ми!

Оставка на место градоначелника

Градоначелник Зрењанина Горан Кнежевић поднео оставку на ту фунцију због избора за министра пољопривреде.

Кабинет градоначелника Зрењанина саопштио је да је градоначелник Горан Кнежевић (СНС) поднео оставку на ту фунцију због избора за министра пољопривреде.

У складу са Законом о локаној самоуправи, Кнежевић ће функцију градоначелника Зрењанина обављати до избора новог челника града на Бегеју.

Кнежевић је за градоначелника, други пут, изабран на конститутивној седници 6. јула као кандидат Српске напредне странке.

Пре тога, он је био председник општине и градоначелник, али као високи фунционер Демокрaтске странке.

Градски одбор СНС-а је за упражњено место градоначелника Зрењанина предложио магистра ветерине Ивана Бошњака (33).

Одборничку већину у Градској скупштини чине СНС и СПС, са својим коаlиционим партнерима, односно са 35 од укупно 67 мандата.

Заменик градоначелника је Чедомир Јањић (ДСС).

Председник Скупштине Радован Булајић (СПС) најавио је да ће наредна седница Скупштине бити одржана, највероватније, крајем августа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи