Читај ми!

СНВ: Ахтисари плаћеник албанских сепаратиста

Изјава Мартија Ахтисарија показује да је он и даље "плаћеник албанских сепаратиста", саопштило Српско национално веће северног Косова. СНВ истиче да подржава владу и председника Србије Томислава Николића у борби за очување Косова.

Српско национално веће северног Косова и Метохије критиковало је бившег изасланика Уједињених нација за статус Косова Мартија Ахтисарија да Србију не треба пустити у Европску унију док не призна независно Косово.

У саопштењу, које је потписао председник Већа Милан Ивановић, каже се да Ахтисаријева изјава показује да је он и даље "плаћеник албанских сепаратиста".

Српско национално веће северног Косова и Метохије истакло је да подржава владу и председника Србије Томислава Николића у борби за очување Косова и Метохије.

Коментаришући изјаву председника Србије Томислава Николића, да неће признати Косово чак и по цену да његова земља не уђе у Унију, Ахтисари је, за загребачки Вечерњи лист, рекао да је Србија одавно изгубила право над Косовом и да јој не треба дозволити да уђе у ЕУ док га не призна.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи