Читај ми!

ЛДП: Нова влада понавља грешке

Влада Ивице Дачића понавља грешке претходне и не нуди ниједно конкретно решење за "горуће" економске проблеме, саопштила је Либерално-демократска странка.

Либерално-демократска партија саопштила је да нова влада премијера Ивице Дачића понавља грешке претходне и да не нуди ниједно конкретно решење за "горуће" економске проблеме.

Осим списка лепих жеља, најава обрачуна са финансијским сектором и смене гувернера Народне банке Србије, од нове власти нисмо чули ниједну реформску меру коју ће спровести како би се стање поправило, саопштио је ЛДП.

Странка је упозорила да свако одлагање спровођења реформи Србију може да доведе у још тежу и компликованију позицију него ону у којој се данас налази.

"Србија је данас једна од најсиромашнијих земаља у Европи, не због тога што наши грађани не желе да раде или зато што нису стручни, већ због погрешне политике која се годинама води", оценила је опозициона Либерално-демократска партија.

Како је наведено, нова влада у којој су коалиције око Социјалистичке партије Србије, Српске напредне странке и Уједињени региони Србије својим досадашњим понашањем показује да није спремна на промену политике.

Додаје се да је прва обавеза нове владе да саопшти истину због чега је Србија данас каква јесте, укаже на узроке лошег стања и понуди јасан редослед потеза како би се обезбедила сигурнија и боља будућност свих грађана.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи