Читај ми!

СРС: Влада има лоше приоритете

Штетан је став нове владе да даје приоритет европским интеграцијама у односу на Косово, сматра СРС и позива нову владу да престане са задуживањем.

Српска радикална странка сматра да је штетан став нове владе да даје приоритет европским интеграцијама у односу на Косово, рекао је потпредседник СРС-а Дејан Мировић.

"Влада даје првенство европским интеграцијама. Ми сматрамо да је то штетно и да је очување Косова и Метохије приоритет у односу на европске интеграције, које сматрамо штетним", рекао је Мировић на конференцији за новинаре и позвао владу да престане са штетним корацима, као што је укидање министарства за КиМ.

Мировић је позвао нову владу да престане са задуживањем, јер је, према његовој оцени, спољни и јавни дуг прешао све границе и по закону и по економски мерилима.

"Ако Србија настави да се задужује, а чули смо такве најаве од оних које ће водити економски део владе, онда овој земљи, овој економији нема светле будућности, како обећавају, већ ће доћи до дужничког ропства", рекао је Мировић.


"Ми то јасно и гласно кажемо као једина партија која сматра да треба прекинути сарадњу и такозване 'стендбај' аранжмане са Међународним монетарним фондом", рекао је Мировић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи