Јерков: Без назнака о промени власти

Владајућа већина у Новом Саду није добила назнаке СПС-а да би у том граду могло доћи до промене власти, каже посланица ЛСВ Александра Јерков.

Посланик Лиге социјалдемократа Војводине Александра Јерков изјавила је да нису добили никакве назнаке од СПС-а да би могло доћи до промене власти у Новом Саду, додајући да евентуално формирање нове локалне коалиције не би било могуће без преласка или куповине одборника.

Јерков је новинарима у Скупштини Србије рекла да промену власти у Новом Саду најављује Млађан Динкић, који не само да нема одборнике тамо, већ је жалосно да особа која ће бити изабрана за министра финансија и привреде нема друга посла.

"Сматрам да у Новом Саду министар треба да се бави свим фабрикама које пропадају, као што је новосадаска млекара која престаје да постоји, а све то је резултат његове 12-огодишње политике", поручила је Јерков.

Да су хтели грађани да он одређује власт у Новом Саду гласали би за УРС, додала је она.

Јерков је навела да од СПС нису добили назнаке да би могло доћи до промене, а у случају да социјалисти одлуче да напусте градску власт, друга владајућа коалиција не би могла бити формирана без преласка и куповине одборника, нагласила је Јерков.

У Новом Саду, према њеном мишљењу, нема разлога за промену власти, јер општинске власти уживају подршку грађана.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи