Читај ми!

Са листе ДС-а прешао у УРС

Ненад Китановић, посланик са листе "Избор за бољи живот" Демократске странке, приступио УРС-у. Китановић уверен да само јаки региони могу довести до јаке Србије.

Посланик Ненад Китановић из Дољевца, изабран на листи "Избор за бољи живот" Демократске странке приступио је Уједињеним регионима Србије, саопштено је УРС.

Поред чланства у Уједињеним регионима Србије, Китановић је приступио и посланичкој групи УРС која сада има 15 посланика у Народној скупштини.

УРС је на изборима освојио 16 мандата у Скупштини, али су два посланика Маје Гојковић пришла листи "Избор за бољи живот".

Ненад Китановић се, како се тврди у УРС-у, придружио Уједињеним регионима Србије уверен да само јаки региони могу довести до јаке Србије.

"УРС је на делу показао да сви људи и сви региони треба да имају једнаку шансу, а Дољевац и јужна Србија коначно морају добити истинску подршку државе за развој", рекао је Китановић приликом потписивања приступнице.

Уједињени региони Србије, како је наведено, отворени су за све који подржавају идеје децентрализације, равномерног развоја и стварања једнаких шанси за све градове, општине и регионе Србије.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи