Читај ми!

Бан Кимун допутовао у Србију

Генерални секретар Уједињених нација Бан Кимун допутовао у Београд. Први човек УН-а састаће се са председником Србије Томиславом Николићем, мандатаром за састав нове владе Ивицом Дачићем и шефом српске дипломатије Вуком Јермићем.

14.56 - Генерални секретар УН Бан Ки Мун допутовао је у Београд у оквиру турнеје по земљама западног Балкана. На Аеродрому га је дочекао одлазећи шеф дипломатије Вук Јеремић.

У оквиру шестодневне балканске турнеје, генерални секретар Уједињених нација Бан Кимун данас је допутовао у Београд.

Током прве посете Србији, Бан ће се састати са председником Србије Томиславом Николићем, мандатаром за састав нове владе Ивицом Дачићем и шефом дипломатије Вуком Јеремићем.

Председник Николић ће генералног секретара УН-а примити у 16 сати у згради Председништва.

Први човек УН-а би потом требало да се састане са шефом српске дипломатије и новим председавајућим Генералне скупштине УН Вуком Јеремићем у Министарству спољних послова.

Званични део посете Београду генерални секретар светске организације завршава састанком са садашњим вицепремијером и министром унутрашњих послова Ивицом Дачићем.

Бан у Београду долази у оквиру балканске турнеје у оквиру које је посетио Словенију, Хрватску и Црну Гору.

Након Београда Бан би требало да посети и Косово где ће се састати са представницима УНМИК-а, међународних и регионалних организација и косовским званичницима.

Генерални секретар УН-а турнеју ће завршити посетом Македонији и Босни и Херцеговини.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи