Читај ми!

Цане сам свој судија

Станко Суботић Цане, оптужен за шверц цигарета током деведесетих, најављује јавно суђење - самом себи, објавио његов адвокатски тим. Суботић ће на том суђењу, наводно, саопштити имена "правих кријумчара цигаретама, од којих су неки блиски и врху актуелне власти".

Адвокатски тим Станка Суботића Цанета саопштио је да ће њихов клијент организовати јавно суђење самом себи, на којем ће, како ће најављено, грађани и новинари моћи да га питају све што пожеле.

Датум одржавања суђења још није познат, али ће оно, највероватније, бити одржано путем видео-бима, на неком од тргова у Београду!

Адвокати су рекли и да ће њихов клијент на јавном суђењу, саопштити имена "правих кријумчара цигаретама, од којих су неки блиски и врху актуелне власти".

Одбрана Суботића тврди да он нема правично суђење и да није у истом положају као други оптужени за исто дело. Према речима адвоката, против Суботића се води медијска кампања у којој учествују и високи функционери власти.

Наставак суђења Станку Суботићу заказан је за 30. мај. За Суботићем, који је у бекству, расписана је међународна потерница. Специјални суд му суди у одсуству за оптужбе да је организатор криминалне групе која је шверцовала цигарете током 1995. и 1996. године у Србију и тако стекла корист од 28 милиона евра и осам милиона америчких долара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи