Супружници преминули исте ноћи

Супружници Селимир Недељковић (67) и Мара Недељковић (62) пронађени су мртви у среду, 2. марта. У породичној кући, у Шумадијској улици, у Великом Градишту, беживотна тела затекла је њихова ћерка Катарина.

Селимир и Мара Недељковић преминули су у ноћи између уторка и среде, у својој породичној кући, у Шумадијској улици, у Великом Градишту. Њихова тела пронашла је у среду, 2. марта, око осам часова ујутро, ћерка Катарина.

"Мајка је била тешко болесна, последњих месец дана је била и непокретна. Отац је сигурно у току ноћи покушао да јој помогне када јој је позлило, али је од напора, а можда и од туге и стреса преминуо. И он је био тежак дијабетичар. Имао је и болесно срце и висок притисак", каже Катарина.

Катарина је медицинска сестра у Дому здравља у Великом Градишту. "Цео век су провели заједно и заједно завршили живот", прича кроз сузе.

Катарина је са родитељима живела у заједничком домаћинству, али у одвојеним кућама. О Селимиру Недељковићу и његовој супрузи Мари комшије причају све најбоље. Обоје су били пензионери, а Селимир је последњих година држао и малу продавницу намештаја.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи