Пуцњава у Косовској Митровици

Непознате особе раниле Верољуба Добрића у северној Косовској Митровици. Добрић задобио простралне ране обе ноге и после указане помоћи превезен у Клинички центар у Крагујевцу.

Верољуб Добрић (34) рањен је у пуцњави у Сутјеској улици у северној Косовској Митровици. Косовска полиција саопштила је да су Добрића из ватреног оружја раније непознате особе.

Ортопед у митровачкој болници Александар Божовић изјавио је да је Добрић приликом пуцњаве задобио простралне ране обе ноге и да се након указане помоћи у митровачкој болници, опоравља у Клиничком центру у Крагујевцу.

"Пацијент је задобио прострелне ране десне натколенице, десног кука, десног колена и леве натколенице. Због сумње на повреде крвних судова и због тежине повреда, хитно је транспортован у Клинички центар у Крагујевцу", навео је Добрић.

Регионални портпарол КПС-а Бесим Хоти изјавио је да се инцидент догодио у суботу око 18.30 и да је полиција на лицу места од могућих трагова пронашла пет чаура.

"Приликом увиђаја пронађене су чауре за које се верује да припадају оружју које је коришћено у овом криминалном акту. Од жртве још није узета изјава због његовог здравственог стања, али то ће бити урађено наредних дана", рекао је Хоти.

За сада, мотив тог инцидента није познат, а за починиоцима се интензивно трага.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи