Ухапшен због убиства дечака

Рафик З. (1987) из села Миратовац у општини Прешево приведен је истражном судији због сумње да је убио петогодишњег дечака Н.И. из Миратовца. Рафику З. одређен је притвор од месец дана.

Полиција у Врању привела је истражном судији Рафика З. (1987), из села Миратовац у општини Прешево, због сумње да је убио петогодишњег дечака Н.И. из истог села. Рафику З. је одређен једномесечни притвор.

Тело дечака, који је убијен ножем, пронађено је у помоћним просторијама куће у којој нико не станује, удаљене стотинак метара од куће у којој је живео.

Дечак је, према последњим сазнањима,  из вртића кренуо кући са својим другом, који је свратио до продавнице, па је наставио сам. Пошто није стигао кући у уобичајено време, родитељи и рођаци почели су потрагу по селу. Пронашли су га око 17 часова, у помоћним просторијама.

Село Миратовац једно је од највећих села у општини Прешево, које је настањено искључиво Албанцима и налази се уз саму границу са Македонијом.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи