Ухапшени због препродаје дроге

Полиција ухапсила Фуада Авдића и Хариза Црновршанина, због сумње да су препродавали дрогу. Ухапшени хероином снабдевали кориснике на ширем подручју Србије, саопштила полиција.

Крагујевачка криминалистичка полиција, у сарадњи са колегама из Новог Пазара, ухапсила је Фуада Авдића (45) и Хариза Црновршанина (35), због сумње да су преподавали дрогу.

Ухапшени су хероином снабдевали кориснике на ширем подручју Србије, саопштила је полиција.

У кући Хариза Црновршанина, крагујевачка полиција пронашла је више најлонских кеса у којима се налазило 393 грама хероина, а пронађена је и дигитална вагица за размеравање дроге.

Авдићу и Црновршанину одређена је мера задржавања у трајању до 48 сати, након чега ће осумњичени бити лишени слободе.

Они ће, уз кривичну пријаву, бити спроведени истражном судији Вишег суда, због основане сумње да су извршили кривично дело неовлашћене производње и стављања у промет опојних дрога.

Од октобра 2010. до фебруара 2011. године, крагујевачка полиција је пресекла три кријумчарска канала којима су снабдевани препродавци и уживаоци дроге. У тим акцијама, од више лица заплењено је око 1.500 грама хероина.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи