Ухапшени због крађе аутомобила

Шест особа у више градова Србије ухапшено због крађе аутомобила. Међу ухапшенима и полицајац из Крагујевца.

У више градова Србије ухапшено је шест људи због крађе аутомобила, а међу ухапшенима је и један полицајац из Крагујевца, саопштило је Министарство унутрашњих послова.

Ухапшени су Мирко В. (44) из места Буковик, у општини Аранђеловац, полицајац Веран Н. (37) из Крагујевца, Зоран Н. (36) из Смедеревске Паланке, Зоран Ђ. (30) и Миле С. (27), обојица из Лознице, и Милан М. звани Шабан (40) из места Јасик, у општини Крушевац.

МУП Србије је саопштио да је, истовремено, у Босни и Херцеговини ухапшено 28 људи осумњичених за крађу аутомобила који су продавани и у Србији.

У Србији су заплењена четири украдена возила која ће бити враћена власницима у БиХ, а одузето је још 17 возила и четири мотоцикла за које тек треба да се утврди да ли су украдени.

Осумњиченима је одређено полицијско задржавање до 48 сати, после чега ће бити приведени дежурном истражном судији Вишег суда у Крагујевцу.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи