Онесвестила се у кафићу и преминула

Седамнаестогодишња девојка преминула након што се онесвестила у кафићу у Прокупљу. Према речима очевидаца, девојка била свесна када је одвезена у хитну помоћ.

Малолетна Д. С. (17) преминула је након што се изненада и под још неразјашњеним околностима срушила у кафићу "Кастело" у Прокупљу, изјавила је портпаролка Здравственог центра Топлица Јелена Пантовић.

Пантовић је за агенцију Бета рекла да је девојку синоћ, нешто после поноћи, Хитна служба довезла без знакова живота.

Она је објаснила да су из кафића позвали Хитну помоћ пошто се девојка у гужви одједном срушила без свести на под у кафићу.

"Наша екипа стигла је веома брзо али је лекар на лицу места нажалост могао само да констатује да је девојка мртва", рекла је Пантовићева.

На лице места изашла је и полиција, а истражни судија Основног суда Иван Ракић је после увиђаја наложио обдукцију након чега ће се знати шта је узрок смрти девојке.

Девојка је из кафића превезена приватним возилом до Хитне помоћи, која ју је, затим, превезла до болнице, напоменула је Пантовићева.

Запослени у кафићу "Кастело", Горан Илић, рекао је да је девојка била свесна након што је колабирала у кафићу и да ју је он изнео из објекта.

"Приметио сам да се на галерији девојка онесвестила и одмах сам притрчао и изнео је напоље", рекао је Илић.

Према његовим речима, након тога је зауставио први аутомобил који је наишао и замолио возача да девојку хитно пребаци до болнице. Додао је да је девојка тада била свесна.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи