Пожар у згради општине у Краљеву

Узрок пожара који је избио у згради Скупштине општине Краљево прегрејане електричне инсталације. Није било повређених. Штета се процењује на око 300.000 динара. Документација о земљотресу и архива града нису оштећени.

Пожар, који је јутрос избио на трећем спрату зграде Скупштине општине Краљево, угашен је око 10.40 часова и нико није повређен.  

Једна канцеларија је потпуно изгорела, а друга делимично у пожару који је избио у 9.50 часова.

"Пожар је избио у канцеларијама 302 и 303 у којима су заједничке службе градске управе и одсек за месне заједнице", рекао је дежурни судија Основног суда у Краљеву Драган Стефановић.

Узрок пожар у згради је прегрејаност електро-проводника, до које је дошло услед преоптерећености система, рекао је судија Стефановић.

Полицијска управа Краљево у свом саопштењу процењује да је штета око 300.000 динара.

"Сва документација о штети причињеној у земљотресу, донацијама за санацију последица земљотреса, као и финансијска документација и арихива града Краљева неоштећене су и безбедне", навео је градоначелник Краљева Љубиша Симовић.

Службеници општине напустили су зграду одмах по избијању пожара.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи