Ухапшен због убиства у Новом Саду

Због сумње да је убио брачни пар у новосадском насељу Телеп, ухапшен Алекасандар Сланкаменац. Приликом хапшења, код њега су пронађени предмети који су однети из куће покојних супружника.

Криминалистичка полиција Новог Сада ухапсила је Александра Сланкаменца (45), осумњиченог за двоструко убиство у новосадском насељу Телеп. 

Сланкаменац је осумњичен да је убио Розалију Палић и Јосипа Дињеша, а у његовом стану пронађени су злато и новац и килограм и 400 грама марихуане.

Директор полиције Милорад Вељовић рекао је да је Сланкаменац познат као уживалац опојних дрога и да је извршилац и више кривичних дела.

До сада су против њега подношене кривичне пријаве због злоупотребе службеног положаја, преваре, крађе...

Вељовић је објаснио да је извршилац овог дела, критичног дана, ушао у кућу супружника,  задавио их, а потом извршио преметачину и одузео извесну количину новца, злата и златног накита.

Приликом лишавања слободе, код њега су пронађени предмети који су однети из куће покојних супружника, навео је Вељовић.

Директор полиције је додао да је донето решење о полицијском задржавању Сланкаменца, а потом ће он у законском року бити предат истражном судији Вишег суда у Новом Саду.

Убиство се догодило у четвртак, 30. децембра, у преподневним часовима, а убијени пар су пронашли њихови рођаци и случај пријавили полицији, која је у рекордном року открила вероватног починиоца.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи