Двоструко убиство у Новом Саду

У новосадском насељу Телеп старији брачни пар пронађен мртав. Први резултати истраге потвдили су да је реч о двоструком убиству из користољубља.

Двоје старијих људи нађени су по подне мртви у својој кући у новосадском насељу Телеп, потврђено је у новосадској полицији.

На телима убијеним постоје трагови насиља и како је за новосадску телевизију Аполо рекао Саша Барјактаровић из новосадске полиције, први резултати истраге потвдили су да је реч о двоструком убиству из користољубља, јер је у кући затечена општа преметачина, а постоје и друге индиције.

Мртва тела старијег брачног пара нађена су у Панонској улици број 4. Према речима очевидаца, 79-огодишња Р.П. и 80-огодишњи Ј.Д. већ неколико дана нису се одазивали на позиве родбине.

Данас после подне родбина и комшије провалили су у кућу, где су затекли њихова беживотна тела.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи