Спречен шверц дроге

Полиција у аутомобилу код Лазаревца пронашла девет килограма дроге "сканк", која је у Србију кријумчарена из Црне Горе.

Београдска полиција је, после вишемесечног рада, пресекла кријумчарски ланац трговине опојном дрогом "сканк" из Црне Горе у Србију и ухапсила Горана Марића (30) из Футога и Стевицу Трифуновића (26) из Сусека, због постојања основане сумње да су извршили кривично дело неовлашћене производње и стављања у промет опојних дрога, саопштио је МУП Србије.

Полиција је, на магистралном путу, на десетом километру од скретања за Лазаревац, зауставила возило марке "голф" сомборских регистарских ознака, којим је управљао Трифуновић, и испод сувозачевог седишта пронашла 10 пакета облепљених фолијом и белом траком са више од девет килограма "сканка".

Уз кривичну пријаву, Трифуновић и Марић биће приведени дежурном истражном судији Вишег суда у Београду, наведено је у саопштењу.

Хапшења и због хероина

Истовремено, београдска полиција ухапсила је четири мушкарца код којих су пронађена три килограма хероина, килограм парацетамола, 35.000 евра, аутоматски пиштољ шкорпион, самострел и гасни пиштољ.

Ухапшени су Боривоје Ђорђевић, Сава Јанковић и Божидар Раичевић из Београда и Зоран Урошевић из Новог Пазара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи