Претрес куће Хаџићевог пријатеља

Полиција претресла кућу Зорана Мандића, блиског пријатеља хашког бегунца Горана Хаџића. Пронађено педесетак слика велике вредности, међу којима и фотографија Модиљанијеве слике, вредне неколико милиона евра, за коју полиција верује да је Хаџићево власништво.

Припадници Службе за откривање ратних злочина МУП-а Србије претресли су, рано јутрос, кућу Зорана Мандића Мандарине, блиског пријатеља хашког оптуженика Горана Хаџића.

Претрес који је трајао до подне, извршен је на основу наредбе Тужиоца за ратне злочине Владимира Вукчевића.

Тужилаштво трага за доказима који би указали на особе које евентуално помажу у скривању Горана Хаџића.

Приликом претреса стана пронађено је око педесет слика велике вредности, међу којима и фотографија слике-уља на платну познатог италијанског сликара Амадеа Модељанија, која, према проценама, вреди више милиона евра.

Сумња се да је слика Хаџићево власништво, и да је била намењена продаји како би се прибавила средства за његово скривање.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи