Нападнути полицајци у Крагујевцу

Два младића напала полицајце у Крагујевцу, док су интервенисали у ноћном клубу где је избила туча. Полицајци лакше повређени.

Полицајци Иван Н. И Никола М. лакше су повређени у нападу на патролу полиције, који се догодио јутрос испред ноћног клуба Боем у крагујевачком приградском насељу Драгобраћа.

Полиција је саопштила да су полицајци интервенисали после пријаве да је у ноћном клубу избила туча и идентификовали особу која је шрафцигером напала радника обезбеђења.

Према полицијским наводима, када је нападач уведен у "марицу", негодујући, пришли су Милош П.(23) и Александар М.(23) из Крагујевца.

После упозорења полицајаца да престану са таквим понашањем, Милош П. је једног полицајца ударио ногом, а другог одгурнуо, наведено је у саопштењу.

Полицајци су га савладали и сместили у "марицу", али је он поново напао полицајце, када су отворили врата, а за то време Александар М. је вређао полицајце и претио им, додаје се у саопштењу.

Нападачи су задржани у дежурној служби полиције, а потом су спроведени истражном судији Основног суда у Крагујевцу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи