Ухапшени због крађе аутомобила

Ухапшено шест лица осумњичених за тешке крађе и неовлашћено коришћење украдених возила. Петорици осумњичених одређено задржавање до 48 сати, док је један пуштен да се брани са слободе.

У заједничкој акцији службеника Полицијских управа у Београду, Краљеву, Чачку и Шапцу ухапшено је шест особа због сумње да су извршили више кривичних дела тешка крађа и неовлашћено коришћење туђег возила, саопштио је МУП.

Ухапшени су Александар Перишић (1971) из Барајева, Владан Лазић (1984) из Панчева, Драган Младеновић (1968) из Јакова, Радослав Милијановић (1979) из Краљева, Марко Јовановић (1979) из Краљева и Саша Тиосављевић (1975) из Новог Пазара.

Они су осумњичени да су секли катанце, жичане ограде, а затим искључивали електричну струју и рефлекторе и обијали просторије канцеларија, одакле су узимали кључеве од возила са ауто плацева у Краљеву и Горњем Милановцу.

Том приликом, ухапшени су, противправно присвојили возила марке "мерцедес", "форд", "фолксваген", "рено" и "опел", наводи се у саопштењу.

Приликом претреса стана и других просторија Радослава Милијановића из Краљева, пронађена су два пакета са 177 грама прашкасте супстанце за коју се основано сумња да је хероин.

Милијановић је осумњичен да је извршио и кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Осумњиченима је одређено задржавање у трајању до 48 сати, осим Драгану Младеновићу који је пуштен да се брани са слободе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи