Размена доказа о ратним злочинима

Србија и Босна и Херцеговина договориле потписивање споразума који ће омогућити размену доказа у кривичним делима ратних злочина. Договор постигли тужиоци Србије и БиХ Владимир Вукчевић и Милорад Барашин.

Тужилац за ратне злочине Србије Владимир Вукчевић и главни тужилац Босне и Херцеговине Милорад Барашин постигли су договор о потписивању споразума који ће омогућити размену доказа у кривичним делима ратних злочина између два тужилаштва.

На састанку у Београду договорено је да текст споразума сачини заједничка радна група, у којој ће бити по два представника из оба тужилаштва, наведено је у саопштењу Тужилаштва за ратне злочине Србије.

Договор о предстојећем споразуму је кључни корак ка унапређењу сарадње између Тужилаштва за ратне злочине Србије и Тужилаштва БиХ, која је започела после закључења Меморандума о сагласности у остваривању и унапређењу сарадње у борби против свих облика тешког криминала 2005. године у Београду, наведено је у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи