Ухапшен Војкан Стојичић

Син Радована Стојичића Баџе, некадашњег начелника Ресора јавне безбедности, ухапшен у Београду, током провале у стан на Сењаку.

Београдска полиција ухапсила је, приликом провале у стан на Сењаку, Војкана Стојичића, сина бившег начелника Ресора јавне безбедности Србије Радована Стојичића Баџе, убијеног у Београду 1997. одине.

Како сазнаје РТС, приликом провале ухапшен је и његов саучесник Драги Мугоша. Незванично сазнајемо да се Стојичић доводи у везу са више провала које су се десиле у претходном периоду на подручју Дедиња и Сењака. Стојичићу и Мугоши одређен је притвор до 48 сати.

Стојичић је последњи пут привођен у прошлогодишњој полицијској акцији "Морава".

Пре осам година, осуђен је на осам месеци затвора, односно две године условно, због нелегалног поседовања пиштоља.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи