Двоструко убиство у Нишу

Младић и девојка, са више убода ножем, убијени у насељу Дуваниште у Нишу. Полиција интензивно ради на откривању и хапшењу убице.

У нишком насељу Дуваниште у поподненим сатима догодило се двоструко убиство. Са више убода ножем убијени су 27-годишња девојка Д.Ј. и  23-годишњи младић А.К.

Убиство се догодило у Улици Мајаковског 91, где су убијени живели у суседним становима и, према речима комшија, били су добри другови.

Заменик председника Вишег суда у Нишу Саша Дујаковић рекао је да је оба убиства навероватније извршила иста особа, и да ће мотив бити утврђен у истражном поступку. 

Радио-телевизија Србије незванично сазнаје да је девојку напао њен младић, а да је А.К. изашао из свог стана да јој помогне, па су обоје страдали од његовог ножа.

Полиција интензивно ради на откривању и хапшењу убице.

Увиђај су извршили истражни судија Вишег суда, заменик вишег јавног тужиоца и полиција.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи