Инцидент у Палати правде

Једна особа повређена када је полицајцу Оркану И. у Палати правде случајно, по изласку из зграде, опалио пиштољ. Полицајац је службено боравио у згради Вишег суда у Београду.

Виши суд у Београду саопштио је да је из пиштоља полицајца Оркана И. "под до сада неразјашњеним околностима" испаљен хитац када је полицајац напуштао Палату правде и да је једна особа лакше повређена.

Овлашћено службено лице, припадник полиције Оркан И. током свог радног времена приступио је, по позиву суда, на два суђења, те је приликом уласка у Палату правде по прописма предао пиштољ правосудној стражи Вишег суда у Београду, наводи се у саопштењу суда.

Након што је Оркану И. од стране правосудне страже враћено оружје-пиштољ, на излазним вратима, приликом напуштања зграде, под до сада неразјашњеним околностима испаљен је метак, док је чаура остала у футроли пиштоља.

По сазнањима суда, једна особа је задобила лакшу телесну повреду и ту особу је на лицу места збринула служба хитне помоћи у згради Палате правде.

Правосудна стража Вишег суда у Београду обавестила је овлашћене органе МУП-а, који су изашли на лице места, а дежурни истражни судија обавио је увиђај.

У саопштењу се наводи да је полицајац Оркан И. приведен ради узимања изјаве. Инцидент се догодио око 10.45 часова.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи