Приведена директорка туристичке агенције

Због тога што је у просторијама туристичке агенције закључала два туристичка инспектора, приведена директорка "Травел хауса" Величка Митова. Она је то учинила јер није била задовољна садржином записника.

Министарство економије и регионалног развоја Србије саопштило је да је директорка туристичке агенције "Травел хаус" Величка Митова приведена у полицијску станицу Нови Београд, пошто је нешто раније у просторијама своје агенције закључала два туристичка инспектора.

Инспектори туристичке инспекције су у четвртак, по пријави путника незадовољних пруженим услугама на летовању у Грчкој, извршили инспекцијски надзор у овој туристичкој агенцији и направили записник.

Митова наводно није била задовољна садржином записника, па је тражила од инспектора да сачине нови записник по њеним инструкцијама.

Инспектори су то одбили, због чега их је Митова закључала у просторијама агенције.

Сектор туристичке инспекције је, по сазнању да су инспектори противправно лишени слободе, случај пријавио Министарству унутрашњих послова, чија су службена лица изашла на лице места, сачинила записник и привела Митову у полицијску станицу.

У саопстењу "Травел хауса", директорка негира да је инспекторима ускратила слободу кретања. Она тврди, да су инспектори прекорачили овлашћења и да су, без утврђеног прекршаја, тражили вансудску новчану нагодбу и при том користили уцену и застрашивање запослених.

Овакво понашање, кажу у туристичкој инспекцији, не иде на руку "Травел хауса", иначе чланице ЈУТЕ, која заступа више од 30 светски познатих тур оператора. Сви учесници овог догађај најављују његово разрешење на суду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи